naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Kunstenaarsparcours 2019

Gepubliceerd op za 08 juni 2019
les 8, 9 en 10 juni van 14 tot 19 uur

PERMANENTIE OP ZATERDAG 8 JUNI 2019 TUSSEN 10 EN 12 UUR OP HET GEMEENTEHUIS VOOR AFHALING VAN BROCHURES EN AFFICHES KUNSTENAARSPARCOURS 2019

De 12de editie van de Kunstenaarsparcours voor Linkebeek en Drogenbos zal dit jaar doorgaan op 8-9-10 juni. De gemeente Ukkel heeft gekozen de parcours op 1-2 juni en 8-9-10 juni te organiseren.

Naast beeldend kunstenaars (schilders, graveurs, beeldhouwers, tekenaars, fotograaf, ...) stelt het kunstenaarsparcours zich open aan andere disciplines, zoals textiel creaties, design, installaties, uitvoeringen, boekbinden, video, bloemenkunst, juwelen.

In het kader van het 12e kunstenaarsparcours georganiseerd door de schepen van cultuur van Ukkel, Dorgenbos en Linkebeek, zullen de beeldende kunstenaars (kunstschilders, beeldhouwers,…) hun atelier openstellen en hun werken aan het publiek voorstellen tijdens het weekend van 8, 9 en 10 juni.

De bezoekers hoeven zich helemaal niet te houden aan een opgelegd traject maar kunnen integendeel zelf de artiesten en technieken kiezen die ze wensen te bezoeken.

Personen geïnteresseerd in dit parcours kunnen gratis een catalogus bekomen op het Gemeentehuis van Linkebeek (dienst bevolking) op de dagen en uren die in de volgende gemeentelijke mededelingen zullen vermeld worden.

Info : mariette.wennmacher@pandora.be.

 

Terug naar nieuwsoverzicht