naar top

De gemeente steunt de heropleving van collectieve activiteiten en verbetert de promotie ervan

Gepubliceerd op ma 06 september 2021

De afgelopen maanden zijn veel activiteiten tot stilstand gekomen. Vandaag zien we langzaam maar zeker het einde van de tunnel...

Dus voor degenen onder u die het initiatief nemen tot een sportclub, een vereniging met een sociaal doel, een culturele groep, een kunstenaarscollectief, u die stages organiseert voor kinderen of volwassenen, of die activiteiten leidt die verband houden met het milieu, of om het even welke regelmatige activiteiten voor het lokale publiek;

Of u nu alleen bent of in groep, de website van de gemeente staat voor u open met als doel uw activiteiten via een nieuwe communicatietool nieuw leven in te blazen.

Daarvoor hebben we uw hulp nodig!

Registreer uw initiatief via dit nieuwe formulier. Het publiek zal intuïtief kunnen zoeken op trefwoorden, op categorie van activiteiten, op naam.

Eenmaal de gegevens ingegeven op de website, volstaat een eenvoudige e-mail naar info@linkebeek.be om de contactgegevens te wijzigen.

Hoe vollediger deze pagina is, hoe effectiever het zal zijn...

Zo zal deze pagina op de gemeentelijke website de meest volledige lijst van terugkerende initiatieven in de gemeente bevatten: muziekcursussen, kookcursussen, zangcursussen, tekencursussen, sportcursussen, opleidingen, diverse workshops...

Als uw initiatief al op de website www.linkebeek.be staat, vragen wij u alsnog om u via het formulier in te schrijven, omdat er extra informatie nodig is.

Indien uw activiteiten zijn stopgezet, verzoeken wij u ons dit mee te delen via info@linkebeek.be zodat u hierover niet meer gecontacteerd kunt worden.

Terug naar nieuwsoverzicht
  • Logo-Linkebeek-vectoriel

Openingsuren en contact

Secretariaat

adres
Gemeenteplein 2
1630 Linkebeek
tel.
02 380 62 15
e-mail
info@linkebeek.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten

MOMENTEEL ENKEL OP AFSPRAAK