naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Energiesnoeier helpt je besparen op energiefactuur met gratis tips

Gepubliceerd op di 22 november 2022
Je energiefactuur omlaag krijgen, kan al door het nemen van enkele kleine ingrepen. De energiesnoeiers van Energiehuis 3Wplus maken je hier graag wegwijs in.

De laatste tijd is de energiefactuur serieus de hoogte in gegaan. Vooral voor wie het financieel niet zo breed heeft, is de extra kost niet altijd gemakkelijk om dragen. Daarom zijn we als gemeentebestuur een samenwerking aangegaan met Energiehuis 3Wplus voor het uitvoeren van energiescans. Iedere inwoner die behoort tot de prioritaire doelgroep (beperkt inkomen, sociaal tarief, sociale huurder, …) kan gratis een energiesnoeier bij hem of haar thuis laten komen.

Na het maken van een afspraak komt zo’n energiesnoeier bij je langs om het energieverbruik van je gezin in kaart te brengen, maar daar blijft het niet bij. De energiesnoeier geeft tips om het verbruik te verminderen. Dat gaat bijvoorbeeld over het plaatsen van radiatorfolie, spaardouchekoppen of ledlampen. Elk bezocht gezin heeft recht op een spaarpakket ter waarde van 20 euro. Indien nodig komt de energiesnoeier later nog een tweede keer langs voor een opvolgscan. De energiesnoeier helpt ook met het vinden van de juiste diensten voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen, het zoeken naar financiering en het aanvragen van premies.

Vraag nu je gratis energiescan aan via 02 486 64 86 of energie@3wplus.be. Meer info: energiehuis.3wplus.be/energiesnoeier-3wplus

Terug naar nieuwsoverzicht
  • energiesnoeiers (1)

Openingsuren en contact

Dienst grondgebiedzaken

adres
Gemeenteplein 2
1630 Linkebeek
tel.
02 383 09 43
e-mail
grondgebiedzaken@linkebeek.be

Openingsuren

Vandaag gesloten
Morgen gesloten