naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Jobstudenten

Gepubliceerd op vr 12 mei 2017
Het gemeentebestuur zoekt jobstudenten

A/ De Schepen van Onderwijs zoekt studenten om als poetshulp in de gemeentescholen te werken tijdens de zomervakantie.  Geen bijzondere vakbekwaamheid vereist buiten wilskracht en dynamisme.  De kandidaten moeten minimum 16 jaar zijn.

 

B/ De technische dienst van de gemeente is op zoek naar jobstudenten voor de zomermaanden (juli en augustus) om te werken met de gemeentewerklieden. 

Geen bijzondere vakbekwaamheid vereist buiten wilskracht en dynamisme.  De studenten moeten minimum 16 jaar zijn. 

 

C/ De Schepen van Jeugd zoekt studenten om als animatoren op de speelpleinen te werken.   Zoals ieder jaar, richt de gemeente, tijdens juli en augustus, vakantiespeelpleinen in op de Hoeve 't Holleken, geopend van 8 tot 17.30 uur.  De kandidaten moeten tweetalig zijn en minimum 16 jaar. 

De studenten, die voor het eerst deelnemen aan de speelpleinen, zullen uitgenodigd worden voor een gesprek waarvan de datum later zal meegedeeld worden.

De kandidaturen, vergezeld van een curriculum vitae en een planning van de gewenste periode(s), dienen vóór 23 april te worden gericht aan de Schepen van Jeugd, Gemeenteplein 2, 1630 Linkebeek of per mail info@linkebeek.be. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Openingsuren en contact

Secretariaat

adres
Gemeenteplein 2
1630 Linkebeek
tel.
02 380 62 15
e-mail
info@linkebeek.be

Openingsuren

Vandaag: 9.00 uur - 12.00 uur
Morgen: 8.00 uur - 12.00 uur

Lees meer artikels over