12. LETS-Diensten

LETS van LINKEBEEK

Lokaal Exchange Systeem in Linkebeek

Contact

tel.: 0479 57 54 90

e-mail: info@sel-services.be

website: http://www.sel-services.be

Info

De LETS van Linkebeek is een Lokaal Ruilsysteem, gebaseerd op wederzijdse hulp, helpende handen en gezelligheid.

Wie geeft uw planten water of uw kat te eten als u op vakantie gaat? Wie brengt je naar het station met je bagage?  Wie biedt je babysitting aan? Wie repareert je kleren? Wie helpt uw kinderen met hun huiswerk?

De LETS biedt dit alles en nog veel meer aan haar leden, die aan de uitwisseling deelnemen naar gelang hun wensen en beschikbaarheid. 

Maar de LETS is niet enkel een systeem voor het uitwisselen van diensten, het is ook een plaats van gezelligheid waar het plezier om collectieve activiteiten te ontplooien alle ruimte krijgt. Waarom maak je geen natuurwandeling? Een nordic walk? Elke gelegenheid is een goede gelegenheid om banden te smeden.

De LETS geeft je ook toegang tot de LETS Route. Het biedt leden van verschillende LETS de mogelijkheid om gratis en in alle veiligheid van woning te wisselen, voornamelijk in België en Frankrijk. Voor meer informatie: http://route-des-sel.org 

De LETS van Linkebeek staat open voor inwoners van de omliggende gemeenten.

Hoe kan ik lid worden?

U vindt alle gedetailleerde informatie op de homepage, evenals het inschrijvingsformulier (onder de rubriek "documentatie"). Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage: €10

www.sel-services.be

Om ons een bericht te sturen en om ons te ontmoeten:

info@sel-services.be of SMS naar 0479 57 54 90

Organisatie

Naam LETS van Linkebeek

tel. 0479 57 54 90

website :

www.sel-services.be 

e-mail :

info@sel-services.be