12. LETS van Linkebeek

De LETS is een lokaal uitwisselingssysteem waarin leden elkaar gratis diensten verlenen op basis van hun vaardigheden en de tijd die ze beschikbaar hebben. Het systeem is flexibel en iedereen doet mee op zijn of haar eigen tempo. Het draait allemaal om helpen - kleine reparaties, doe-het-zelven, babysitten, enz. - of het verbeteren van je leven: yoga, nordic walking, EHBO, enz. De lijst met aanbiedingen, die zeer gevarieerd is, is beschikbaar voor leden op de LETS-website.

Leden kunnen ook kiezen om deel te nemen aan groepsactiviteiten die hen de kans geven elkaar beter te leren kennen: een boswandeling, een cultureel bezoek, een maaltijdworkshop, enz.

De LETS van Linkebeek biedt haar leden ook de kans om gratis overnachtingen uit te wisselen in België en Frankrijk, dankzij haar lidmaatschap van La Route des SEL. Kijk voor meer informatie op http://route-des-sel.org

De LETS van Linkebeek staat open voor inwoners van naburige gemeenten.

Hoe word ik lid?

Het handvest van de LETS van Linkebeek en het inschrijvingsformulier zijn te vinden op de startpagina van de website. Er zijn ook informatievergaderingen gepland in het kader van het Repair Café in de Moelie, Sint-Sebastiaanstraat 14, van 14 tot 16 uur. Deze bijeenkomsten vinden plaats volgens de planning van het Repair Café.
Je kunt ook contact opnemen met de LETS via e-mail, sms of telefoon als je vragen hebt.

LETS van LINKEBEEK

Lokaal Exchange Systeem in Linkebeek

Contact

tel.: 0479 57 54 90

e-mail: info@sel-linkebeek.be

website: http://www.sel-linkebeek.be